Service

Op deze pagina vind u alles over de Table Air Cleaner.

Plaatsing

Zorg ervoor dat de Table Air Cleaner altijd binnen 1,5 meter van uzelf en/of uw gezelschap staat. Zorg ervoor dat u uw Table Air Cleaner niet in de volle zon zet. Dit in verband met de gevoeligheid van de sensor.

Filter vervangen

Verwijder altijd de stekker uit het stopcontact voorafgaand aan elke vorm van onderhoud aan de Table Air Cleaner. U dient het HEPA filter elke 6 maanden te vervangen. De levensduur van het filter is sterk afhankelijk van hoeveel de Air Cleaner gebruikt wordt en de hoeveelheid vervuiling in de lucht. Volg de instructie in de handleiding voor het vervangen van het filter.

Onderhoud

Wij raden aan het filter maandelijks uit te zuigen met een stofzuiger.Gebruik voor het afnemen en schoonmaken van de Table Air Cleaner een droge microvezeldoek. Gebruik geen (brandbare) vloeistoffen.

Table air cleaner gaat niet aan of reageert niet 

Controleer of de stekkers goed zijn aangesloten en niet beschadigd zijn, of probeer een ander stopcontact.

Air cleaner wisselt vanzelf tussen standen

Controleer of de bewegingssensor vervuild is en maak deze schoon. Zorg ervoor dat u uw Table Air Cleaner niet in de volle zon zet. Dit in verband met de gevoeligheid van de bewegingssensor.

De ventilator maakt een ongewoon geluid

Haal de stekker uit het product, wacht 60 seconden, verwijder het filter en controleer of er vuil vast zit in of rondom het filter.

De luchtkwaliteit blijft slecht, het lampje brandt rood

Ventileer de ruimte tot de luchtkwaliteit verbeterd of vervang het filter.

Ik ruik een vreemde geur uit de Table Air Cleaner

Controleer het filter en vervang deze indien deze verontreinigd is.

Retourformulier

Wilt u de PlasmaMade Table Air Cleaner retourneren? Klik dan hier voor het retourformulier.