PlasmaMade is Branchewinnaar!

PlasmaMade is de beste luchtzuiveraar van Nederland

PlasmaMade is de winnaar van de Nationale Business Succes Award in de Luchtzuiveringstechniekbranche. Het bedrijf maakt hierdoor kans op de titel van ‘Meest innovatieve onderneming van 2016’ en de bijbehorende geldprijs van € 100.000,-.

Directeuren Martin en Janita van der Sluis zijn super trots op het behaalde succes. “We zijn niet alleen de meest toonaangevende onderneming, maar tegelijk één van de beste organisaties op het gebied van luchtzuivering. We hebben gewonnen dankzij onze bedrijfsfilosofie en ons innovatieve PlasmaMade Airfilter.”
PlasmaMade laat 18 andere bedrijven in deze branche ver achter zich. Het juryrapport is vol lof en waardeert het bedrijf vooral op visie en missie, marktbenadering en product- en dienstontwikkeling. Volgens het Nationale Business Succes Award instituut behoort PlasmaMade terecht tot een van de succesvolste bedrijven van Nederland.

Groen
Martin draagt zijn missie overal uit. Hij gaat voor schone lucht in elke woning en wil een gezond binnenklimaat garanderen tegen minimale kosten. Het PlasmaMade Airfilter, de uitvinding van Martin en zijn broer Kenny, wordt in de afzuigkap geplaatst en zorgt in korte tijd voor schone lucht. Alle verontreinigingen in de aangezogen lucht worden vernietigd, van stof en pollen tot bacteriën, rook, virussen enz.
“Daarbij komt ook dat het filter de schone lucht weer terug het huis inblaast. Die recirculatie zorgt voor een positief milieueffect en dat maakt ons tot een heel erg Groen bedrijf. Door recirculatie benadelen wij de duurzaamheid van huizen niet, terwijl in formele bouwbesluiten gewoon gezwegen wordt over afzuigkaptechniek.”
Het filter vindt inmiddels ook zijn weg in industriële toepassingen, waarbij het wordt ingezet bij het transport van bederfelijke waar in containers, bij het optimaliseren van de luchtkwaliteit bij kaasproducenten en andere voedselproductieprocessen.

Nominaties
Deze Nationale Business Succes Award is niet de eerste nominatie. PlasmaMade eindigde als 28e in de MKB Top 100 2015, behaalde de 4e prijs in de Columbus Trophy, ontving de onderscheiding Accenture Innovation Awards, werd genomineerd voor de Koning Willem 1 Prijs en voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2016.

Martin tot slot: “Op korte termijn krijgen we veel media-aandacht en daarna zullen we strijden voor de hoofdprijs in de Nationale Business Succes Award. Of we gewonnen hebben , weten we in februari 2017.”

De Succesfactor is een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut. Het Nationaal Business Succes Award Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan ‘De Succesfactor’.

042f70b23enationale-business-succes-award-18941

mvds_1 mvds_2