PlasmaMade
Air Cleaner

Onze Air Cleaner, met gepatenteerde PlasmaMade technologie, is speciaal ontworpen om de aerosolen-druk te verlagen en de lucht te filteren in sportscholen, kantoren, scholen en andere toepassingsgebieden.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Wat schone lucht voor u kan betekenen

De Air Cleaner is in staat om vrijwel alle verontreinigingen uit uw binnenruimtes te filteren. Dit levert per situatie voordelen en winst voor de gebruiker op.

Een PlasmaMade Air Cleaner reinigt de lucht

In 2020 is het duidelijk geworden dat goede en regelmatige ventilatie noodzakelijk is om een gezond en comfortabel binnenklimaat te bereiken. Om lucht kwaliteit snel en efficiënt naar het gewenste niveau te brengen, heeft PlasmaMade de Air Cleaner geïntroduceerd. Deze unieke innovatie, welke gebaseerd is op bewezen technologie en gedegen wetenschappelijk onderzoek, is zeer effectief tegen aerosolen, huisstofmijt, bacteriën, schimmels, pollen/allergenen en (fijn)stof. De PlasmaMade Air Cleaner is energiezuinig, onderhoudsarm, zeer stil en eenvoudig verplaatsbaar.

De PlasmaMade Air Cleaner is geschikt voor ruimtes vanaf 20m2 tot 150m2 en reinigt 400m3/u. In ruimtes die groter zijn dan 150m2 kunnen meerdere Air Cleaners per ruimte worden geplaatst. De Air Cleaner heeft twee standen en produceert maximaal 39 dB aan geluid. De Air Cleaner heeft zich inmiddels bewezen in kantoren, wachtruimtes bij praktijken, klaslokalen en sportscholen. Deze complete luchtreiniging wordt uitgevoerd door middel van verschillende technieken, een PlasmaMade Plasmafilter en een H13 HEPA filter.

Informatie aanvragen